Home Politika Trivić: Nije stvar ko će biti predsjednik, već hoće li RS biti...

Trivić: Nije stvar ko će biti predsjednik, već hoće li RS biti mafijaška

0

Jelena Trivić kandidatkinja opozicije za predsjednika RS-a se obratila na press konferenciji u Beogradu i poručila je da neće priznati krađu i pljačku koja je bila pristuna na svim nivoima.

“Izabrani smo dva puta, jedan je pravni put a drugi je protest. Htjeli smo pokazati da nismo mi ti koji se žalimo, narod se ne miri sa tim. Krađu, pljačku i mafiju neću da priznam i neću se povući iz ovoga”, poručila je Trivić.

Dodala je da su oni koji su izvršioci u prekrajanju volje naroda imaju nalogodavca sa vrha te poručila kako u svemu tome ona nije bitna, nego je bitna budućnost RS-a:

“Ovdje nije samo stvar ko će biti predsjednik RS-a, već hoće li RS biti mafijaška”, naglasila je Trivić i dodala šta se može dalje očekivati ako dobijete vlast izbornom pljačkom.

Osvrnula se i na kako ona kaže masovne proteste u Banjoj Luci, te da se vlast boji naroda i zna da ih narod neće. Samim time i umanjuju značaj protesta iznoseći neke brojeve koji su očito laž.

“Izborni proces je obavljen u neustavnim uslovima i nezakonito. Borimo se da ljudi izađu slobodno na izbore. Istjerati ćemo do kraja ovaj proces”, na kraju je poručila Trivić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here