Home Promo objave UKC RS u Meridian dresovima trijumfovao na sportskim igrama u Neumu

UKC RS u Meridian dresovima trijumfovao na sportskim igrama u Neumu

0

 

U Meridian dresu takmiče se najbolji – potvrdile su to i sportske ekipe Univerzitetskog kliničkog centra RS koje su se sa 16. Susreta sportskih radnika kliničkih cenatara i bolnica BiH vratili kao sveukupni pobjednici.

Medicinari su se iz Neuma u Banjaluku vratili sa čak devet odličja – pet zlatnih i četiri srebrne medalje!

– Sportisti UKC RS dokazali su da se uz predanost i podršku mogu ostvariti izvanredni rezultati i u profesionalnim životima, ali i na sportskim terenima. Vjerujemo da su se u Meridian dresovima osjećali motivisano i puni samopouzdanja. Njihove medalje to i potvrđuju. I na kraju, ovi uspjesi služe kao podsjetnik da se briga o zdravlju mora staviti na visoko mjesto – kažu u Meridianu.

Podsjetimo, u Neumu je na sportskim igrama medicinara učestovalo rekordnih 700 takmičara iz zdravstvenih ustanova iz cijele BiH. Boje UKC RS branilo je stotinak takmičara, a za sve njih kompanija Meridian obezbijedila je dresove. Takođe, svi učesnici od regionalnog lidera u priređivanju igra na sreću za uspomenu su dobili prigodne majice.

– Zlatom smo se okitili u streljaštvu, rukometu i basketu za žene, basketu za muškarce i malom fudbalu. Srebro su osvojili šahisti, stonoteniseri, ženska odbojkaška ekipa i ekipa koja se takmičila u potezanju konopca. Za najboljeg igrača proglašen je Petar Zec iz naše zdravstvene ustanove, a za najbolju sportistkinju Ivana Šantić iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar – kažu u UKC RS i još jednom zahvaljuju Meridianu na donaciji – prvoj ovakve vrste za najveću zdravstvenu ustanovu u RS.

Meridianovi dresovi su za brojne sportske kolektive iz cijele BiH, bez obzira na to da li je riječ o profesionalcima ili amaterskim ligama, kao i rang takmičenja, postali simbol timskog duha i odlučnosti da ostvare sjajni rezultati.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here