Home Vijesti Uprkos crvenoj zastavici ušao u vodu: Tragedija u Crnoj Gori jedva izbjegnuta...

Uprkos crvenoj zastavici ušao u vodu: Tragedija u Crnoj Gori jedva izbjegnuta (VIDEO)

0

Veliki talasi duž obale Crne Gore, odnijeli su već jedan život, ali čini se da kupači i dalje nisu svjesni ozbiljnosti situacije kada je na snazi crvena zastavica koja se odnosi na posjetioce na plaži.

Na Instagram stranici “Podgorički vremeplov” pojavio se video snimak snimljen u Čanju, a na kojem se vidi kako grupa muškaraca spašava plivača iz velikih talasa.
Kako se navodi u opisu video snimka, on je uprkos zabrani riješio da uđe u vodu, nakon čega je upao u nevolju.
“Mladići u Čanju spasli kupača koji uprkos upozorenjima i istaknutoj crvenoj zastavici zaplivao u velikim talasima”, navodi se u opisu snimka.
U komentarima koji su nastupili veliki dio pratilaca je osudio postupak odraslog muškarca.
“Da je sreće da se uvede novčana kazna za kupače, pa ga ne bi ulazili u vodu dok je crvena zastava. Ovako dovode i svoj, a i druge živote u opasnost”, glasio je jedan od komentara sa najviše pozitivnih rekacija.
Međutim, najveću pažnju su izazvale riječi mladića koji je jednom prilikom i sam bio u borbi sa talasima, prenosi Espreso. 
“Jednom su me, ne mojom krivicom uhvatili talasi u Budvi. Bukvalno ne znaš gdje ti je glava koliko te kotrljaju talasi, a doći do vazduha nemoguća misija! Sljedeće čega se sjećam – ležim u pijesku polusvjestan. Ljudi ne igrajte se glavom”, napisao je on.

Adblock test (Why?)