Home Vijesti Vrela čuvarka plaže stiže u “Južni vetar”

Vrela čuvarka plaže stiže u “Južni vetar”

0

Američka glumica Pamela Anderson (55) glumiće u trećem dijelu filma “Južni vetar”.

Finale serije “Južni vetar: Na granici” publika je mogla da vidi na RTS, a na ljeto već kreće da se radi novi nastavak avantura Petra Maraša.
Radnja novog filma izmješta glavne junake van Beograda i zemlje u avanture koje će dovesti do preispitivanje međusobnih odnosa, kao i situacija u kojima će mogućnost preživljavanja i ishod biti neizvesni.
Dolazak Pamele, kao zvijezde trećeg dijela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i ponijeli su sjajne utiske iz Srbije. Za angažman svjetskih zvijezda, kako saznaje Kurir, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra.
Pamelina cijena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedjeljno.
Autori popularne franšize još ne žele da otkrivaju detalje trećeg dijela.
“Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje”, kratko je za Kurir rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.
Pamela Anderson postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine. Svjetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u popularnoj seriji “Čuvari plaže”, nakon čega je postala seks-simbol.
Adblock test (Why?)