Home Vijesti Vučić saopštio kada će SNS birati sve stranačke organe

Vučić saopštio kada će SNS birati sve stranačke organe

0

BEOGRAD – Lider naprednjaka i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na sjednici Glavnog odbora stranke, da će sazvati Skupštinu SNS za 27. maj.

Vučić je u MTS dvorani rekao da su u toku pripreme za skupštinu stranke i istakao da predstoje važne nedjelje i mjeseci.
“Nedovoljno često držimo sednice GO i dobro je da se okupimo i saslušamo jedni druge. Oko skupštine stranke, u skladu sa statutom SNS, o čemu smo na Predsedništvu pričali, 26. ili 27. aprila, sazvaću skupštinu za 27. maj ove godine. I u toku su već unutarstranački izbori, negde se odvijaju na dobar način, negde na manje dobar način”, rekao je Vučić.
Najavio je da će se na skupštini krajem maja birati svi stranački organi.
“Ali ću i danas, želim o tome da govorim, o mojoj ideji, po prvi put na sednici GO predočiti nešto što bi mogla da bude i odluka skupštine stranke. Mislim da je reč o strateškoj i suštinskoj odluci, pošto ćemo biti u uslovima kada je zemlja pod velikim spoljnim i unutrašnjim pritiscima. Jer, kad neko nije na vlasti 10 ili 11 godina, ne razume to kao svoj nesposobnost, već će krivce tražiti u nama i tako agresija postaje osnovni moto njihovog političkog delovanja”, kazao je Vučić.
Dodao je da zato naprednjaci treba da se pripreme za težak period, kao i da će se zemlje suočavati sa dodatnim pritiscima oko KiM.
Adblock test (Why?)