Home Video Vukanović napadnut u Srebrenici, objavio je i snimak

Vukanović napadnut u Srebrenici, objavio je i snimak

0

Snimak koji je objavio Vukanović prikazuje muškarca kako se udaljava od njega, a u nekoliko navrata se okreće i upućuje mu uvrede

Poslanik u Skupštini RS i predsjednik Pokreta za pravdu i red Nebojša Vukanović bio je meta verbalnog napada u Srebrenici.

“Ne prestaju provokacije i napadi. Dok sam izlazio iz Osnovnog suda u Srebrenici, u tri navrata napala me je i vrijeđala pred policijom nepoznata osoba tvrdeći da sam izdajnik i neprijatelj naroda koji je došao u Srebrenicu da dijeli i zavađa narod”, napisao je Vukanović u opisu videa koji je objavio.

Snimak koji je objavio Vukanović prikazuje muškarca kako se udaljava od njega, a u nekoliko navrata se okreće i upućuje mu uvrede.

“Što bježiš, što sam majmun, čuješ šta te pitam”, govori Vukanović na početku videa.

“Danas sam imao glavno ročište i suđenje u Osnovnom sudu u Srebrenici sa Radomirom Lalom Pavlovićem, predsjednikom Opštinskog odbora SNSD-a u Srebrenici, a čim sam izašao sa suđenja na ulici me je u više navrata napala nepoznata osoba. Čak tri puta se na ulici vraćao neki pristalica vladajuće stranke, dok ga nije udaljio policajac koji se zatekao slučajno na ulici.

Slučaj sam prijavio policiji, koja je bila više nego korektna i profesionalna u postupanju. Nestvarno je lako su učestali napadi i provokacije na ulici pristalica režima, i ne mogu vjerovati da je sve slučajno, i da me neko napada uporno mi prilazi tri puta bukvalno 30 sekundi nakon izlaska iz Suda. Sve ovo je posljedica kampanje i mržnje koju širi RTRS i režimski mediji”, napisao je u svom blogu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here