Home Politika Vukanović objavio prepisku članova SNSD-a: Dokazi panike, nervoze i pritiska

Vukanović objavio prepisku članova SNSD-a: Dokazi panike, nervoze i pritiska

0

Kakva je situacija u redovima režima, koliko ima nervoze, panike i pritiska na članstvo i funkcionere da se na silu istjeraju ljudi na protest u utorak govori i poruka iz Viber grupe SNSD-a, objavio je predsjednik stranke Za pravdu i red Nebojša Vukanović na svom Blogu.

– Izvjesni Bojić panično poziva sve da se maksimalno angažuju jer svi mogu biti u problemu, i naglašava da je podrška Uzurpatoru važnija nego ikad. Širom RS je snažan pritiska na članove SNSD-a, svi su obavezni da se odazovu ili nađu zamjenu, a ponegdje se obećava dnevnica i obrok za sve koji krenu put Banja Luke da budu statisti.

Nigdje u svijetu vlast ne organizuje proteste protiv opozicije, kako bi pravdala krađu i vršili pritisak na zarobljene institucije da ne rade svoj posao i ne procesuiraju odgovorne. Apelujem na sve građane da se ne ponižavaju bez potrebe i ne podliježu pritisku, ucjenama i mobingu, te svako ko je ugrožen neke mi se slobodno obrati, pružit ćemo mu zaštitu i niko neće snositi posljedice niti dobiti otkaz ako se suprotstavi nasilju režima i Uzurpatora – napisao je Vukanović te objavio Screenshot poruka.

  • Navodna prepiska između SNSD članova koju je objavio Vukanović

    Navodna prepiska između SNSD članova koju je objavio Vukanović

    Foto: Nebojša Vukanović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here