Home Promo objave Zaljubi se u brojeve: Meridian ti daje 14% bonusa na Dan zaljubljenih

Zaljubi se u brojeve: Meridian ti daje 14% bonusa na Dan zaljubljenih

0

 

Meridian slavi ljubav i na Dan zaljubljenih ima odličnu promociju. Odigraj Lucky 6 tiket i dobijaš specijalan bonus.

Regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću časti svoje igrače skoro svakog dana, a na posebne datume kao što je ovaj – spremio je specijalno iznenađenje.

Znaš li da je značenje broja 14 prema numerologiji – sreća je pred vratima? Dakle, već današnji datum, bio zaljubljen ili ne, kaže da je boginja sreće na tvojoj strani. Ipak, Meridian je odlučio da sve to zasladi s 14% cashbacka pa promociju BROJEVI LJUBAVI ne smiješ da propustiš.

U promociji mogu da učestvuju svi igrači registrovani na meridianbet.ba ili mobilnoj aplikaciji, odnosno svi Lucky 6 tiketi koji su uplaćeni i rezultovani baš danas – 14. februara.

Ako danas odigraš tiket i on bude rezultovan kao nedobitan, stičeš uslov da na svoj bonus račun vratiš 14% uloga. Bonus će ti biti uplaćen sutra, do podne, ako ispuniš sve uslove.

Ne zaboravi, dan ljubavi danas piše se brojem 14!

Novo u Meridianu – 1.000 na brzaka!

 

Tvoja laka 1.000 te čeka! Ova promocija na savršen način spaja ljubitelje sportskog klađenja i slot igara. Meridianova hiljadarka sastoji se od 500% bonusa (prva + druga + treća uplata) i 500 besplatnih spinova.

 

REGISTRUJ SE OVDJE

 

Bez obzira na to da li si član Meridianove igračke porodice ili ćeš to tek postati, vrata kuće najvećih bonusa otvorena su svima, a pokloni čekaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here