Home Vijesti Završen moto – skup: Trebinje okupilo rekordan broj bajkera

Završen moto – skup: Trebinje okupilo rekordan broj bajkera

0

TREBINJE – Defileom ulicama Trebinja, nakon kojeg je uslijedila cjelovečernja žurka i koncerti koje ni povremena kiša nije mogla omesti, u Trebinju je završen 23. Međunarodni moto-skup “Trebinje 2023”.

Kilometarska kolona motociklista krenula je iz bivše kasarne “Luka Vukalović”, gdje se i održava moto-skup, zatim je nastavila glavnom ulicom, zaobilaznicom i defile završila ponovo u bivšoj kasarni.
Defileu motorista prvi put se pridružio i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je uoči defilea za predstavnike više od 2.000 pristiglih bajkera organizovao tradicionalni svečani prijem.
Ćurić je kazao da je ovo izuzetno važna manifestacija za Trebinje i organizatori će uvijek imati podršku Gradske uprave.
“Uvijek su njihovi zahtjevi realni. Velika zahvalnost domaćinima, članovima kluba TNT, koji su odlični organizatori i promoteri našeg grada, jer sa ovom manifestacijom šaljemo lijepu sliku u svijet o Trebinju. Hvala i našim sugrađanima koji podržavaju ovaj skup”, naveo je Ćurić.
Miki Muratović, član Moto kluba TNT Trebinje, kaže da je ovo do sada najveće okupljanje bajkera u ovom gradu, ali možda i u regionu.
“U petak uveče smo imali upisanih 1.200 motorista, što je rekord za početak manifestacije, ali smo u subotu sigurno premašili broj od preko 2.000, bez obzira na loše vrijeme. Svi su oduševljeni, puni utisaka. Uz  podršku grada i građana, koji sa oduševljenjem gledaju na ovu manifestaciju, idemo samo ‘ljestvicu gore'”, istakao je Muratović.
Na prijemu kod Ćurića bio je i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, ali ovaj put u ulozi bajkera.
“Prvi put sam u Trebinju na moto-skupu. Drago mi je da gradonačelnik Ćurić, poput mene, ima senzibilitet prema ovakvoj manifestaciji, koja treba da traje i u budućnosti”, rekao je Dašić.
Bajkeri su u Trebinje stigli iz cijelog regiona i brojnih evropskih zemalja, čime je trebinjski moto-skup još jednom potvrdio svoj visok rejting među bajkerskim manifestacijama.
Prisutne bajkere i sve koji su željeli prisustvovati ovoj manifestaciji u petak uveče je zabavljala grupa “Kerber”, a u subotu “Atomsko sklonište” u podmlađenom sastavu, uz neizostavnog Bruna Langera, a kao predgrupe su nastupili grupa “Paranoid” iz Rudog i trebinjski “Krugovi u žitu”…

Adblock test (Why?)