Home Grad Banja Luka Sve je spremno za još jedan „Run&More Weekend“: Banjaluka u znaku trčanja...

Sve je spremno za još jedan „Run&More Weekend“: Banjaluka u znaku trčanja i sjajne atmosfere

96
0

“Sedmi po redu “Run&More Weekend” festival na ulice našeg grada 1. i 2. juna donosi sjajnu zabavu, uz trčanje, muziku i boje.”

Poručili su ovo organizatori ovog festivala, naglasivši kako ove godine polumaratonska trka na zvanično najbržoj stazi u Bosni i Hercegovini slavi deseti rođendan.

“Trčaćemo do najboljeg rezultata na satu ili do odlične zabave. Nagrade će dobiti svi – od iskusnih sportista s olimpijskom normom za Pariz do najmlađih učesnika s prvim koracima na stazi”, naveli su organizatori.

Poručuju kako će i ove godine biti nekoliko trka i to bambini maraton, School Run, 5k timska trka, 10k i 21k na zelenim, ravnim, brzim i prozračnim stazama.

Poručuju to kako će i ove godine biti održana interesantna „Color Fun Run“ trka.

“Spakujte i svoje bijele majice za urnebesnu „Color Fun Run“ i ne zaboravite da ovo nije obična trka – ovo je praznik boja, smijeha, muzike i najluđe zabave. Zaboravljamo na ustaljene obrasce i prepuštamo se plesu po šarenim oblacima. Svaki korak postaje prilika za avanturu, a svaka staza pozornica za nevjerovatne performanse. Mijenjamo pravila igre, okrećemo svijet naopačke i postajemo omiljeni događaj u kalendaru banjalučkih radosti. Biramo samo jarke i vesele boje”, kazali su organizatori.

Organizatori poručuju i to kako će svaki učesnik, od „7 do 77“, dobiće priliku da, u skladu s mogućnostima, podrži razvoj sportske kulture među generacijama koje rastu zagledane u pametne telefone, te dodaju kako neće izostati ni pokloni sponzora.

Polumaraton će i ove godine trčati gradonačelnik, Draško Stanivuković, mapu kretanja pogledajte u nastavku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here