Home Vijesti Konobarica u Gradišci potrošila pazar pa rekla da je opljačkana

Konobarica u Gradišci potrošila pazar pa rekla da je opljačkana

81
0

Konobarica A.T. iz mjesta Gornji Karajzovci u Gradišci, osumnjčena je da je lažno prijavila krivično djelo razbojništvo u kojem je ukradeno 800 KM.

Naime, policijskoj stanici Nova Topola, noćas oko 01.50 časova oštećena je prijavila razbojništvo a postupajući po prijavi utvrđeno je da je ona iz kase kafića u Srpcu u kojem je zaposlena, uzela novac i potrošila.

“Na osnovu niza preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici Policijske uprave Gradiška su utvrdili da je A.T. iz mjesta Gornji Karajzovci, grad Gradiška, otuđila novac iz kase u ugostiteljskog objektu gdje je zaposlena kao ugostiteljski radnik i isti potrošila na području grada Gradiška, te lažno prijavili da joj je isti otuđen, odnosno lažno prijavila krivično djelo razbojništvo.

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka je pazar prokockala, a policiji je prijavljeno da su je razbojnici opljačkali, dok se vraćala kući. Međutim, policiji je njena priča bila sumnjiva i ubrzo je otkriveno šta se u stvari dogodilo, što je ona i priznala.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv lica A.T. podnese izvještaj za krivična djela krađa i lažno prijavljivanje krivičnog djela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here