Home Vijesti Otkrivamo detalje akcije “Window”: Poznato ko su uhapšeni, svi od ranije poznati...

Otkrivamo detalje akcije “Window”: Poznato ko su uhapšeni, svi od ranije poznati policiji

521
0

U okviru akcije “Window” koja je usmjerena na razbijanje kriminalne grupe koja je pljačkala širom Srpske, a u kojoj je uhapšeno više osoba, a Srpskainfo eskluzivno saznaje da su uhapšeni Sreten Simić, Boris Simić, i Branislav Miličić iz Bijeljine, kao i Darko Jokić i Dejan Mijatović iz Zvornika.

Sreten Simić zvani Ćoro je od ranije poznat policiji po teškim krivičnim djelima, te je više puta i hapšen.

I ostali uhapšeni su od prije poznati organima vlasti zbog krivičnih djela krađa.

Tokom akcije policija je pronašla i oduzela i ometač signala, a koji služi za otvaranje kapija, vrata, auta i garaza gdje oni nakon toga ulaze.

Kako smo ranije objavili, ova akcija usmjerena je na razbijanje kriminalne grupe koja je, kako se sumnja, organizovano obijala kuće i stanove širom Republike Srpske odakle su krali novac i vrijednije predmete.

U akciji učestvuju Uprava kriminalističke policije MUP Srpske i policijske uprave Gradiška, Banjaluka, Doboj, Bijeljina, Zvornik i Istočno Sarajevo, a u toku su pretresi na više lokacija.

MUP Republike Srpske poziva građane koji su u protekla tri mjeseca imali provale u njihove stambene ili poslovne objekte, a koja djela nisu prijavili policiji, da to učine u nadležnim policijskim stanicama ili putem besplatnog broja telefona 122, navode u MUP Srpske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here