Home Vijesti Policija otkrila sve detalje monstruoznog ubistva u Doboju

Policija otkrila sve detalje monstruoznog ubistva u Doboju

370
0

Policija je saopštila da je utvrđen motiv monstruoznog ubistva u Doboju, a to je veza koju je Andrea K. imala sa D.L.

Njih oboje dovode se u vezu sa ubistvom Saše Kulišića, koji je, inače, suprug od uhapšene Andree.

Iz policije su otkrili da je riječ o detaljno isplaniranom ubistvu, do te mjere da je žrtva prije zločina omamljena tabletama.

“Zasad imamo informaciju da je na dan dva prije, određena vrsta lijekova, ne znamo još tačno čega, sipana u vodu, limunadu, iz razloga da bi se što je više moguće oneosposobio i da ne bi mogao pružati otpor”, rečeno je iz dobojske policije.

“Zasad što imamo motiv, to je ljubavna veza između A.K. i D.L. Sad vidjećemo u daljoj istrazi da li ima drugog motiva, da li je to koristoljublje ili slično”, rekao je Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj.

Osumnjičeni su, kako navode iz policije, ušli u kuću 30. januara, noću, gdje je D.L. udario Kulišića, a potom su ga vezali trakom i kanapom i poslije toga su ga ubacili u prtljažnik vozila koje je iznajmljeno u Banjaluci.

“D.L. je vozilom koje je iznajmljeno ovdje u Doboju išao prvi, A.K. za njim u vozilu koje je iznamljeno u Banjaluci. Otišli su na Preslicu, tamo gdje je i pronađen leš. Izvadili su ga iz vozila i tom prilikom A.K. zadaje tri uboda nožem u predjelu lijevog rebarnog luka i abdomen, a usljed tih zadobijenih provreda je S.K. je i preminuo”, naveo je Radinković.

Poslije toga, prema riječima iz policije, oni sjedaju u vozila, ostavljaju na jednom parkingu u Doboju ono vozilo koje je u ovom gradu i iznajmljeno, a drugim vozilom A.K. odlazi u Banjaluku. I D. L. uzima svoje vozilo i odlazi u Banjaluku.

“Oni su ušli u stan u Banjaluci ujutru u šest sati. Ona je ostala u tom stanu, a u toku dana su uzeto vozilo vratili u ren-a-car agenciju. D.L. nakon toga sjeda u svoje vozilo, i vraća se u Doboj, gdje je i uhapšen od strane pripadnika PU Doboj”, naveo je Radinković.

Pronašli su, otkrio je, rukavice, a u toku je potraga za hladnim oružjem sa kojim su nanesene smrtonosne povrede.

“Danas će biti rađena obdukcija i toskikološko vještačenje nakon čega ćemo znati usljed kog uboda je uslijedila smrt”, naveo je Radinković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here